Unirea Mirșid scoate un egal URIAȘ cu Viitorul Ulmeni. Bătălia pentru Liga a III-a se dă la Zalău

Viitorul Ulmeni (Maramureș) și Unirea Mirșid au remizat, scor 2-2, în prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a. Totul se va decide în meciul ce se va juca pe Stadionul Municipal pe Zalău, însă cu siguranță Mirșidul pornește cu prima șansă. Dacă va promova, echipa din Mirșid va fi preluată de Primăria Zalău și se va redenumi Unirea Zalău. 

Meciul de astăzi a fost unul echilibrat. Mirșidul a deschis scorul în minutul 12 printr-un gol marcat cu capul de Ciprian Pavel. După doar două minute, Sergiu Costin execută perfect o lovitură liberă de la 35 de metri și egalează. Până la pauză tabela a rămas neschimbată. Repriza a doua a început cu Ulmeniul în atac, care și reușește să înscrie în minutul 50 dintr-o lovitură de la 11 metri. Același Ciprian Pavel reușește însă egalarea în minutul 75. 

Pentru Mirșid au jucat Claudiu Băican - Radu Blaga, Dan Mureșan, Ionuț Blaga (cpt), Raul Iliese, Bogdan Ciaca, Alexandru Turcu, Cătălin Odenie, Sergiu Berceanu, Sebastian Duma și Ciprian Pavel.

Florin Pop, reprezentantul echipei din Sălaj este încrezător în echipa sa și speră să se califice după meciul retur. Acesta mai susține că rezultatul avantajează mai mult Mirșidul, ținând cont că au marcat două goluri în deplasare. 

Adauga comentariu