Unde a dispărut Gheorghe Tadici la pauza meciului Zalău - Cluj ?! HC Zalău a jucat o repriză cu Elena Tadici pe bancă

Un eveniment mai puțin obișnuit s-a petrecut în pauza meciului de ieri dintre HC Zalău și Universitatea Cluj. La pauză, HC Zalău era condusă de "U" Cluj cu o diferență de șase goluri, scor 8-14. În acel moment, Gheorghe Tadici a părăsit Sala Sporturilor din Zalău, fetele fiind conduse a doua repriză de pe bancă de Elena Tadici, secundul formației de sub Meseș. 

Unde și de ce a plecat Gheorghe Tadici s-a întrebat toată lumea prezentă la meci. În cele din urmă Tadici a ținut să explice și acest gest al său. Răspunsul era însă previzibil, handbalistele au jucat atât de slab prima repriză încât îți trebuiau nervi de oțel să le poți privi în toată splendoarea lor. Fetele de la Zalău se pare că în prima repriză nu au respectat niciun sfat venit de la Tadici, nicio schemă tactică, aproape nimic, iar o echipă care s-a salvat în ultima clipă de retrogradare sezonul trecut,  "U" Cluj conducea cu ȘASE goluri. 

"Am avut treabă. Ce să fac? Să stau să văd cum fac handbalistele un concurs de greșeli, care greșește mai mult?!", a fost explicația dată de Tadici.  

Adauga comentariu