Un zălăuan a fost țepuit de doi ROMI din Turda. Metoda ”burlanul”. În loc de bani, turdenii au primit dosar penal

Un zălăuan s-a încurcat cu cine nu trebuia pentru o lucrare de schimbare a burlanelor. În final a ajuns să fie țepuit de doi bărbați din Turda cu suma de 6.500 de lei.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale efectuază cercetări într-un dosar penal, privind infracţiunea de înşelăciune, faptă comisă la data 26 martie 2018. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În acest context, la data de 24 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat doi bărbaţi de 25, respectiv 47 de ani, din municipiul Turda, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

În baza probabtoriului administrat în cauză s-a stabilit că la data de 26 martie 2018, cei doi turdeni s-au prezentat la locuinţa unui bărbat, din Zalău, pentru a efectua lucrări de schimbare a burlanelor de la locuinţă, contra sumei de 200 lei. La finalul lucrării i-au cerut propietarului suma de 6500 lei, bani pe care bărbatul i-a dat celor doi. Cei doi bărbați din Turda i-au explicat zălăuanului țepuit că au schimbat toate burlanele și din acest motiv trebuie să plătească 6.500 de lei. Zălăuanul de frică a plătit, însă după câtva timp s-a adresat Poliției. 

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate, iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

 

foto - m.turnucustiri.ro

Adauga comentariu