Un zălăuan de 10 ani joacă mâine finala unui turneu național la tenis, în fața numărului 1 din România

Patrik Bolduț, sportiv legitimat la ACS SERGIU CARP TENNIS CLUB participa zilele acestea la un turneu national de categoria 1, in Pitesti unde este insotit de tatăl său, Sorin si de antrenorul Sergiu Carp.

Turneul este unul pregatitor pentru campionatul national in care antrenorul Carp a urmarit sa se intalneasca cu cel mai bun jucator din țară la categoria 10 ani. 

Patrik a inceput turneul din pozitia de favorit 2 la titlu. Dupa un prim tur liber, la avut ca adversar pe Iovanescu Yanis din craiova, castigand cu scorul 4:1 ; 4:1, avansand in sferturile de finală unde l-a intalnit pe Cîrstina Patrick din Pitesti, castigand cu scorul 4:1, 4:0 , calificanduse in semifinala turneului.

In semifinala a jucat impotriva sportivului Munteanu Calin din Slobozia. Patrik a reusit sa faca un meci exceptional din punct de vedere fizic, tehnic si mai ales psihic.

"Patrik a facut un turneu foarte bun pana acum. Pot spune ca a fost cel mai bun meci ( cel din semifinala) pe care la jucat de cand lucrez cu el. Astfel si-a indeplinit obiectivul de a ajunge in finala si sansa de a juca cu cel mai bun jucator de tenis la categoria 10 ani din Romania, pe nume Pipie Albert", ne-a declarat Sergiu Carp. 

Meciul dintre Patrik Boldut si Pipie Albert va avea loc maine de la ora 9.30. 

Adauga comentariu