Un tânăr zălăuan de 22 de ani reținut pentru distrugere și nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. Pe numele lui a fost emis ordin de protecţie pentru amenințări la adresa familiei sale

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, Compartimentul Poliţie de Proximitate au reţinut un tânăr de 22 de ani din municipiul Zalău, față de care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti şi distrugere.

În data de 8 aprilie la ora 14.10, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către o femeie din municipiul Zalău, cu privire la faptul că fiul acesteia cu acelaşi domiciliu, s-a deplasat la locuinţă cu toate că pe numele lui, Judecătoria Zalău a emis ordin de protecţie pentru o perioadă de șase luni, în intervalul 11 octombrie 2018-10 aprilie 2019 pentru ameninţări cu acte de violenţă la adresa familiei. După sesizarea faptei, tânărul a părăsit locuinţa, a distrus două geamuri de la uşa de acces în bloc şi a plecat, fiind prins la scurt timp de poliţişti.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut în 8 aprilie, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării unei măsuri preventive.

sursa foto infobt.ro

Adauga comentariu