Un tânăr din Zalău cu idei revoluționare, candidează ca independent la Consiliul Local Zalău. Își va dona indemnizația către o asociație condusă de Corina Țurcaș

Bogdan Ilieș, un tânăr în vârsta de 36 de ani își anunța oficial candidatura la funcția de consilier local în Zalău. Ilieș va candida independent și dorește o schimbare radicală pe partea recreativă unde se pricepe cel mai bine, fiind managerul Clubului Millennium și a piscinei Season Pool. 


De asemenea, Bogdan Ilieș este și un apropiat al tinerilor și ne spune ca are o altă viziune în ceea ce privește organizarea zilelor orașului la care vrea să-i schimbe locația pe Stadionul Municipal unde accesul să fie cu buletinul și doar pentru locuitorii orașului. Ilieș vrea reorganizarea revelionului cu concert în aer liber pe lângă focurile de artificii și posibilitatea de a servi un vin cald sau un pahar de șampanie, fără a fii amendat de poliția locală pentru consum de băuturi alcoolice în spațiu public.

Mai mult decât atât, în această instituție, Bogdan Ilieș dorește schimbări majore printre care spune ca va lupta în Consiliu Local până va reuși ca Poliția Locală să între direct în subordinea primarului luând exemplu primarului Bolojan din Oradea, cât și schimbarea conducerii cu un ofițer profesionist din cadrul MAI, urmând exemplu Primăriei din Constanța .  


"Vreau să condidez independent pentru că nu doresc să fiu sluga vreunui partid politic, șantajat cu excluderea din partid sau retragerea sprijinului politic dacă nu se votează în favoarea partidului pe care îl reprezintă. Vreau să lucrez strict în interesul cetățeanului și nu o voi face nici pentru indemnizația acordată de primarie, banii urmând să-i donez lună de lună către Asociația ,,Împreună îi vom face fericiți”, condusă de Corina Țurcaș", susține Bogdan Ilieș. 

În altă ordine de idei să mai spunem că Bogdan Ilieș este un sponsor activ al boxului sălăjean și nu în ultimul rând al balurilor bobocilor din Zalău. 

Adauga comentariu