Un tânăr de 33 de ani din Zalha, băut și fără permis a căzut cu scuterul pe partea carosabilă. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

Un tânăr de 33 de ani din comuna Zalha, conducea un scuter pe drumul județean 109F, iar în localitatea Ceaca, într-o curbă la stânga s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Evenimentul s-a produs duminică, 12 mai la ora 11.20 și s-a soldat cu rănirea ușoară a tânărului. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de polițiști au stabilit faptul că tânărul nu are permis de conducere, iar scuterul nu era înmatriculat/înregistrat. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale si investigaţii.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Sălaj.

Adauga comentariu