Un tânăr de 33 de ani din Creaca, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat a fost prins de poliţişti

Un tânăr de 33 de ani din comuna Creaca, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat a fost prins de poliţişti. Faţă de acesta poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale. Probatoriul administrat în cauză a stabilit că tânărul a pătruns în perioada 7 august 2018-12 aprilie 2019 în cinci locuințe şi anexe gospodăreşti de pe raza localităţilor Creaca şi Brusturi, de unde a sustras diferite bunuri, respectiv drujbe, motocositoare, flex, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3.800 lei.

Verificările efectuate pe poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Creaca, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida, au dus în 19 aprilie la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Din prejudiciul cauzat, până în prezent a fost recuperat aproximativ 70 %. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

foto ziare.com

Adauga comentariu