Un tânăr de 23 de ani a furat 500 de lei dintr-o biserică din Șimleu Silvaniei

Ppoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Şimleu Silvaniei, în urma activităţilor şi investigaţiilor efectuate într-un dosar penal privind comiterea infracţiunii de furt calificat, au reuşit identificarea autorului faptei.

Astfel, potrivit IPJ Sălaj, în sarcina unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Halmăşd, poliţiştii au reţinut faptul că, la data de 28 mai a.c., în intervalul orar 09:30-13:45, a pătruns, prin efracţie, într-o biserică din Şimleu Silvaniei, de unde a sustras suma de aproximativ 500 de lei.

”Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarele să fie înaintate, cu propuneri legale, unităţilor de parchet competente. Facem precizarea că efectuarea în continuare şi punere în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie”, ne-a transmis IPJ Sălaj.

Adauga comentariu