Un tânăr de 19 de ani, șofer cu acte în regulă, după ce a săvârșit un omor în urmă cu doi ani

Un tânăr de 19 ani, din Chieșd conduce fără probleme în trafic, după ce în decembrie 2017 a omorât un tânar de 23 de ani și a rănit grav alți doi tineri, după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere. Magistrații șimleuani l-au plasat în arest la domiciliu, iar apoi judecătorii Tribunalului Sălaj au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, dupa care arestul preventiv a fost prelungit cu alte 30 de zile.

Olariu Andreas a stat în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj 60 de zile, până în 2 martie 2018. După ce a ieșit din arest a urmat cursurile școlii de șoferi, iar din iunie anul trecut a obținut permisul de conducere. 

Reamintim că tânărul din Chieșd s-a urcat la volan sub influența băuturlor alcoolice și fără permis, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un grup de tineri. Unul dintre tinerii aflați în vârstă de 23 de ani din comuna Valcau de Jos a murit la scurt timp, iar alți doi adolescenți au fost răniți și transportați la spital.

Adauga comentariu