Un șofer în vârstă de 25 de ani, record de viteză pe drum din Sălaj

Principala cauză care generează accidente rutiere este viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, spune IPJ Sălaj. Pe șoselele din Sălaj se circulă fără a se respecta o regulă foarte importantă în trafic, aceea de a circula în limitele legale de viteză. Cea mai mare vieză înregistrată în Sălaj, în luna mai a fost de 184 km/h și asta în localitate. 

În data de 05 mai a.c., polițiștii au suspendat permisul de conducere unui tânăr, de 20 ani, din Sălaj, care a  circula pe Drumul Național 1H, prin localitatea Var, cu viteza de 136 km/h.

La data de 14 mai a.c., în orașul Șimleu Silvaniei, a fost depistat un alt sălăjean, în vârstă de 63 ani,  în timp ce conducea un autovehicul pe Drumul Național 1H cu o viteză mult peste limita legală admisă în localitate, respectiv 127 km/h.

Cinci zile mai târziu, în 19 mai a.c., polițiștii au înregistrat, cu mijlocul tehnic omologat, un alt tânăr, de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autovehicul pe Drumul Național 1C, din localitatea Bârsău Mare, cu viteaza de 124 km/h.

Un alt vitezoman, de 21 de ani, a fost depistat de polițiști la data de 22 mai, în localitatea Pericei, în timp ce circula cu viteza de 153 km/h, încălcând astfel limita legală de viteză cu 103 km/h.

Recordul de viteză în luna mai a.c., a fost înregistrat în data de 29, tot în localitatea Bârsău Mare pe Drumul Național 1C, unde, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 25 de ani, din județul Maramureș, care circula cu viteza de 184 km/h în localitate.

Celor cinci conducători auto le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile și, bineînțeles, s-au ales și cu amenzi.

Adauga comentariu