Un șofer din Satu Mare, pericol public pe drumurile din Sălaj

Un sofer din Satu Mare a fost oprit in trafic pe un drum din Salaj, iar ce transporta acesta, i-a uimit pe politistii rutieri. Politistii i-au confiscat marfa si l-au amendat ci 5.000 de lei. 
 

In acest context, la  data de 14 februarie 2020, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Vârşolţ, o autoutilitară care tracta o semiremorcă încărcată cu piatră.

La volanul autovehiculului se afla un şofer din judeţul Satu Mare.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferul transporta marfa fără aviz de însoţire, iar încărcătura era peste masa maximă autorizată a maşinii.

Faţă de şofer, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în sumă de 5000 de lei, la Legea 12/1990, iar societatea comercială a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2400 lei, la O.G. 43/1997. De asemenea, marfa a fost ridicată în vederea confiscării. 
 

Soferuluo nici prin gand nu i-a trecut ca oricand se putea intampla vreo nenorocire, avand in vedere ca transportul era ilegal, iar incarcatura peste masa maxima autorizata. 

 

Adauga comentariu