Un preot a sfințit un pod reabilitat dintr-o comună din Sălaj

Un preot a sfințit un pod reabilitat în comuna Agrij, condusă de PSD-istul Pamfil Berar. Imaginea tragico-comică dintr-un stat laic a fost postată chiar pe pagina oficială a PSD Sălaj alături de un text prin care a fost ridicat în slăvi partidul. 

"Primăria Agrij investește în modernizarea străzilor din comună și construirea de poduri

Proiectul de investiții privind refacere și modenizare drumuri publice și construire a 3 poduri în comuna Agrij, cu finanțare din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2), a fost inaugurat în luna iulie 2019, în prezența primarului comunei Agrij, Beraar Pamfil, a vicepreședintelui Consiliului Județean Sălaj, Sergiu Panie, domnului senator Pop Gheorghe, constructorului lucrărilor și ai reprezentanților comisiei de recepție.

Proiectul inițiat de dl. primar, președinte al organizației PSD Agrij, care s-a implicat activ în derularea lucrărilor, a vizat modernizarea a 3120 metri liniari de străzi de pe raza comunei și construcția a 3 poduri, investiție în valoare de 1,5 milioane euro. Contractul de lucrări a fost semnat în anul 2015, în 2017 au fost accesate fondurile, iar în luna iulie 2019 au fost finalizate lucrările, fiind respectați toți termenii contractuali.

Cele 3 poduri au fost construite peste pârâul Pe Vale, acestea fiind necesare ca urmare a accesului greu pe străzile cu care podul face legătura. Accesul autospecialelor de pompieri și a mașinilor de salubritate pe vechile poduri era practic imposibil înaintea efectuării acestor construcții.

În momentul de față, primarul comunei are mai multe proiecte în curs de derulare pentru asigurarea calității vieții locuitorilor comunei", se arată în textul PSD Sălaj. 

Adauga comentariu