Un om de afaceri din Zalău a sunat la 112 să anunțe o ilegalitate, iar dispecerul i-a închis telefonul în nas

Un cunoscut om de afaceri din Zalău, Titel Constantin, cel care deține un local în centrul Zalăului, a sunat astăzi la 112 pentru a anunța o ilegalitate, însă dispecerul de la Poliție i-a închis telefonul în nas, după cum susține acesta.

Omul de afaceri susține că în timp ce se deplasa pe drumul European 81, în zona Meseș, un TIR l-a depășit pe linie continuă, având și viteză. Acesta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 pentru ca Poliția să verifice șoferul de TIR, încercând să evite astfel o posibilă tragedie, așa cum a fost cea de vinerea trecută, când un șofer de TIR a lăsat doi copii fără  tată după ce a condus mort de beat pe același sector de drum.

Dispecerul de la 112, de la Poliția Rutieră, a susținut că dacă nu s-a întâmplat niciun accident nu trimite pe nimeni să verifice cele întâmplate, iar apoi i-a închis telefonul în nas. 

"Astazi pe Meses ma depaseste un Tir pe linie continua, SJ -66-DNS, sun la 112 si imi da la Politia Rutiera , le explic ce sa intamplat si i am spus sa trimita un echipaj sa il opreasca ca mergea ca nebunul cu tirul , a inceput sa urle la mine , ca el daca nu a vazut nu trimite pe nimeni , si daca nu sa intamolat accident ce sa faca el , si mi a inchis telefonul in nas , nu se poate asa ceva domnule politist , dute si lucreaza la oi si urla , politist la apelul bocancilor, In loc sa prevenim accidentele ei stau in birou , deja mi se confirma ca tot mai multi care nu ar trebuie sa fie in politie lucreaza acolo , nu stiu cum au ajuns dar e grava situatia", susține omul de afaceri într-o postare pe facebook.

Titel spune că luni se va adresa conducerii IPJ Sălaj pentru a vedea dacă este normal un astfel de răspuns și pentru a înțelege de ce Poliția nu vrea să prevină posibilele tragedii. 

Adauga comentariu