Un nou termen de judecată în dosarul lui Gheorghe Gurzău, acuzat de ucidere din culpă

Săptămâna viitoare, pe 13 decembrie are loc un nou termen de judecată, în dosarul în care patronul firmei de transport persoane, Gheorghe Gurzău este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Zalău în data de 15 aprilie 2019. 

La primul termen, la începutul lunii octombrie, Gheorghe Gurzău a cerut strămutarea procesului în altă parte, pe motivul că s-a săturat de reacțiile negative ale zălăuanilor și de modul în care s-a efectuat ancheta, în acest caz. Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat la mijlocul lunii octombrie și a decis ca Gheorghe Gurzău să fie judecat în continuare la Zalău. La ultimul termen, cel din 6 noiembrie, cauza a fost amânată pentru administrarea unor probe propuse la dosar. 

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. 

Giulia Sabou, fetița de 12 ani a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean.

Adauga comentariu