Un martor povestește tragedia de ieri, de la Vârșolt

O nouă tragedie a lovit comuna Vârșolt. Un copil de 7 ani, Vasile Moldovan, din Românași a decedat în cursul zilei de azi, la Spitalul din Zalău. Băiatul de 7 ani se afla ieri, împreună cu familia pe un câmp din comuna Vârșolț, îngrijind niște animale, iar la un moment dat a căzut într-o fântână adâncă de 4 metri. 

”Baiatul de 7 ani care a căzut în fântână este din Românași și se afla ieri, împreună cu întreaga familie pe un câmp, unde îngrijeau niște vaci. Mama copilului a anunțat autoritățile și imediat am aflat și eu de întâmplare. Am ajuns cu greu la fântână pentru că drumul nu este accesibil, fiind pe câmp. Pompierii au acționat rapid pentru scoaterea apei din fântână, aproximativ 3-4 metri este adâncimea bazinului. După ce l-au scos din fântână, băiatul era într-o stare critică. A fost resuscitat de personalul medical și s-a observat că i-a revenit  pulsul, moment în care a fost transportat la Spitaul din Zalău”, ne-a declarat primarul din Vârșolț, Breda Lajos. 

După ce medicii de la spital au depus toate eforturile pentru a-l salva pe copil, azi dimineață a fost declarat decesul acestuia. 

 

 

Adauga comentariu