Un jibouan s-a ales cu dosar penal, după ce a încalcat un ordin de protecție. A intrat în casa unei femei și a început un scandal

Un bărbat din Jibou, în vârstă de 50 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecție. după ce a intrat în casa unei femei și a început un scandal. Bărbatul a avea pe numele lui un ordin de protecție de a păstra o distanță de 50 de metri față de femeie. 

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, din Jibou s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un bărbat a încălcat ordinul de protecție provizoriu, potrivit IPJ Sălaj.

În fapt, față de bărbatul, de 50 de ani, din Jibou, a fost fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care avea obligația de a păstra o distanță de 50 de metri față de o femeie, din Jibou.

Cu toate acestea, bărbatul ar fi încălcat obligațiile impuse și ar fi pătruns în locuința victimei, unde a provocat scandal.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru încălcarea oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecție, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin.1 din Legea 217/2003 Republicată.

 

foto-ziarpiatraneamț.ro

Adauga comentariu