Un jibouan a devenit din agresor, victimă. După ce a snopit în bătaie un bărbat de 37 de ani, o zi mai târziu a avut parte de același ”tratament”

Jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au fost sesizaţi marţi, 14 mai în jurul orei 07.40, cu privire la o agresiune asupra unui bărbat de 37 de ani, domiciliat în localitatea Jibou. În urma verificărilor s-a stabilit că, luni, 13 mai în jurul orei 21.00, pe strada Stejarilor din localitatea Jibou victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele de o altă persoană, respectiv un bărbat de 26 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate. Pe parcursul nopţii victima a avut nevoie de îngrjiri medicale, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Jibou. Agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi între cele două persoane. 

Tot în 14 mai în jurul orei 10.20, jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au fost sesizaţi prin apel „112” cu privire la o agresiune pe strada Stejarilor din localitatea Jibou. Jandarmii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că un bărbat de 40 de ani și o femeie de 32 de ani, ambele persoane domiciliate în Jibou, pe fondul unui conflict mai vechi au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de 26 de ani din Jibou. Victima, bărbatul de 26 de ani, este tocmai cel care cu o zi înainte a luat la bătaie un bărbat de 37 de ani, tot din Jibou. Agresorul-victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind necesară transportarea acestuia la Spitalul Orăşenesc Jibou.

În ambele cazuri jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, conform Codului Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

foto: tion.ro

Adauga comentariu