Un fost prefect, actualul vicepreședinte de CJ și un primar vor sa fie candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj

Fostul prefect de Sălaj, Florin Florian, actualul vicepresedinte de CJ, Sergiu Panie și primarul comunei Cristolt, Mihai Cheseli sunt cei trei din PSD care doresc funcția supremă la Consiliul Judetean Sălaj. Dintre aceștia, doar unul va fi candidatul cu care PSD Sălaj va ataca CJ la alegerile din această toamnă. 

În cel mai scurt timp se va efectua un sondaj în interiorul partidului, iar cel mai bine clasat va fi candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, după cum ne-a transmis presedintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt. 

"Căt de repede vom efectua un sondaj în interiorul partidului, iar cel mai bine clasat dintre cei trei ca fi canditatul nostru pentru funcția fe președinte al Consuliliului Județean Sălaj", ne-a declarat Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj. 

Tiberiu Marc, președintele CJ Sălaj a anunțat ca nu va mai candida la un nou mandat în fruntea CJ-ului Sălaj, chiar dacă la un moment dat nume grele din interior îl dădeau pe Marc candidat. 

Tiberiu Marc este presedinte al Consiliului Judetean Salaj de 16 ani, din anul 2004. 

Adauga comentariu