Un director din Sălaj face parada modei la fiecare eveniment la care participă

În urmă cu 8 ani, Adrian Fărcaș se instala în fotoliul de director executiv al Direcției Județene pentru Tineret și Sport (DJTS) după ce a reușit să treacă cu brio exemenele de la București. Fărcaș a ajuns acolo sprijinit de UNPR - postul său fiind negociat chiar cu liderul partidului Gabi Oprea. Fărcaș a migrat între timp și a ajuns la PNL-PDL.

De atunci, din 2010, fostul fotbalist de la Rapid Jibou conduce instituția și face senzație la fiecare eveniment la care participă. Asta deoarece reușește să atragă atenția cu îmbrăcămintea cu care se afișează - de la sacouri tradiționale până la costume roz.

”Costumele mi le achiziționez singur din diverse mall-uri. Nu ma sfătuiesc cu nimeni, însă îi urmăresc pe marii creatori de modă și pot spune că de acolo mă inspir. Dacă nu îmi place ce găsesc prin magazine imi cumpăr materialul și îl croiesc la comandă” spune directorul DJTS, Adrian Fărcaș. 

Chiar dacă nu primeșete un salariu uriaș - potrivit declarației de avere semantă în 6 martie 2018, Adi câștigă 34.938 anual - fostul atacant reușește sa fie un director model, bine îmbrăcat, care oricând poate semna contracte cu renumitele case de modă din România și chiar din străinătate.

Adrian Fărcaș conduce destinele sportului din Sălaj din 2010, când după demisia lui Ioan Onicaș - fostul mare arbitru de tușă al Sălajului - a hotărât să se înscrie la concursul de la București pe care care l-a și trecut fiind susținut politic. Jibouanul a mai muncit și în cadrul Primăriei orașului Jibou la Biroul de Investiții și Managementul Proiectelor.

Adauga comentariu