Un AN de la moartea cumplită a Giuliei Sabou, fetița de doar 12 ani care a căzut din microbuzul firmei Gurzău Trans

Azi este o zi tristă pentru o familie modestă din satul Badon. Anul trecut in 19 februarie, familia Sabou a îndurat o durere extrem de mare. Viata familiei s-a schimbat definitiv, într-o clipă. Familia Sabou și-a pierdut fiica cea mare într-un accident teribil petrecut în Zalău. 


Giulia Sabou, fetița de 12 ani și-a pierdut viața, în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. 

Giulia Sabou, fetița de 12 ani a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean.  

Giulia adora să joace ”elasticul”

Giulia Maria Sabou avea doar 12 ani și era elevă la Școala Gimnazială ”Mihai Eminiescu” din Zalău. Era o fată foarte veselă, ajuta pe toată lumea cât putea ea și cel mai important a avut o educație excepțională. Cel mai mult îi plăcea să joace “ elasticul “. Giulia mai are o soră mai mică și copilărit în satul Badon, comuna Hereclean. 

Gheorghe Gurzău, patronul firmei a fost trimis în judecată

Procurorii l-au trimis în judecată pe șoferul/patron Gheorghe Gurzău, într-un dosar în care este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Zalău în data de 15.04.2019. 

Adauga comentariu