Un cunoscut DJ zălăuan, vindecat de CORONAVIRUS, mesaj către sălăjeni. ”Protajați-vă cât de mult puteți și evitați locurile aglomerate! Eu am luat acest virus de la o petrecere, ceea ce confirmă cât de contagios este”

De la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent s-au vorbit multe despre acest virus. S-a vorbit probabil mai mult decât s-a făcut, atât din partea guvernaților, cât și din partea românilor. Cert este că la imediat un an de la primul caz de coronavirus, încă mai sunt oameni care nu cred despre acest pericol. Din acest motiv, Ziarul de Sălaj va aduce în fața dumneavoastră mărturii ale unor sălăjeni care s-au vindecat de acest virus nemilos. 

Un cunoscut DJ din Zalău atrage atenția asupra pericolelor la care sunt supuși oamenii care au fost confirmați cu noul coronavirus. Este vorba despre Denis Bordaș, un tânăr care s-a vindecat de acest virus. Zălăuanul a fost internat în spital la sfârșitul lunii august, mai precis în 26, iar după 10 zile a fost externat. 

Denis Bordaș a avut mare noroc cu acest virus având în vedere că a făcut o formă ușoară. Pe această cale zălăuanul îi îndeamnă pe sălăjeni ca la cel mai mic simptom să contacteze medicul de familie. Totdodată, DJ-ul zălăuanul le cere sălăjenilor să se proteje și să evite pe cât posibil locurile aglomerate, pentru că dintr-un astfel de loc s-a infectat și el.

”Dragilor, vă sfătuiesc pe toti, ca la cel mai mic simptom să vă adresați medicului. Sunt în continuare surprins, că multe persoane nu cred și sunt sceptice cu privire la existența și pericolul pe care-l produce acest virus. Imaginați-vă ca simptomele mele au fost foarte ușoare. Mai precis: Febră 37.6, transpiratii, o ușoară durere de cap și o tuse ușoară și rară. Cu toate acestea, datorită contextului, am decis să sun medicul de familie, care m-a indrumat spre UPU. Surpriza a fost, că desi simptomele au fost foarte ușoare, în urma radiografiei pulmonare, aveam deja modificări la plămâni. Nu vreau să mă gândesc, ce aș fi putut să pățesc dacă nu mergeam la medic! Deci, face sens să vă faceți toate investigațiile necesare, pentru a elimina orice suspiciune de agravare ulterioară.

Protajați-vă cît de mult puteți, și evitați locurile aglomerate! Eu am luat acest virus de la o petrecere, ceea ce confirmă cât de contagios este! Stiu ca l-am luat de acolo, deoarece am fost mai multe persoane spitalizate (care au fost la aceeași petrecere). Asadar, purtați mască, spălați-vă des pe mâini, dezinfectați-vă pe mâini, și dezinfectați suprafețele cât de des puteți! Acum eu sunt bine, și pentrut asta, le mulțumesc în mod deosebit personalului de la Serviciul județean de Ambulanță Sălaj, Unitatea de primiri Urgențe Sălaj, Secția de Pneumoftiziologie și Secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean Sălaj! Toti angajații sunt adevarați îngeri salvatori! Va doresc tuturor multă sănătate! Sa auzim de bine”, spune Denis Bordaș, DJ-ul zălăuan care s-a vindecat de coronavirus. 

Adauga comentariu