Un bărbat din Hereclean a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a bătut concubina

Un bărbat de 36 de ani din Hereclean a fost arestat preventiv, zilele trecute pentru 30 de zile, după ce și-ar fi bătut concubina. 

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 9 iulie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, din comuna Hereclean, bănuit de violență în familie.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bărbatul, la data de 8 iulie a.c., și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 21 de ani.

În urma probatoriului administrat, la data de 9 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de violență în famile, faptă prevăzută de art.199 raportat la art.193 alin.2 din Codul penal.

Bărbatul a fost prezentat în fața instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu în cauză.

 

 

Adauga comentariu