Un bărbat de 45 de ani, prins de polițiști, după ce a furat un trailer în luna noiembrie a anului trecut

Un bărbat de 45 de ani, din Năprădea a fost indentificat, în curusl zilei de ieri ca fiind autorul unui furt din luna noiembrie a anului trecut. 

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 14 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Jibou, în urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, au identificat autorul unui furt comis în anul 2020, pe raza oraşului Jibou.

În fapt, s-a stabilit că, la data de 16 noiembrie 2020, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Năpradea, a sustras un trailer de pe strada Agrijului, din oraşul Jibou, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu de 2.200 euro.

Prejudiciul a fost recuperat, în totalitate.

”Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintate, cu propuneri legale, unităţilor de parchet competente. Facem precizarea că efectuarea în continuare şi punere în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie”, ne-a transmis IPJ Sălaj.

 

Adauga comentariu