Un bărbat de 40 de ani, din Maramureș s-a ales cu dosar penal după ce a ”intrat” cu autoturismul într-un pârâu fără permis

Un bărbat de 40 de ani din judeţul Maramureş, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, după ce a intrat cu autoturismul într-un pârâu.

În data de 14 februarie, în jurul orei 06.00 un bărbat de 40 de ani din judeţul Maramureş, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 110C iar în localitatea Dolheni, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de deplasare a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un pârâu. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a “şoferului“ şi rănirea uşoară a pasegerei acestuia, o adolescentă de 17 ani din judeţul Arad. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat un rezultat negativ.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Sălaj. 

sursa foto obiectivbr.ro

Adauga comentariu