Un angajat de la CITADIN își aduce elogii singur. Laudă ”mutilarea” copacilor

Un angajat de la CITADIN își aduce elogii singur. Laudă ”mutilarea” copacilor din Zalău. 

În cursul zilei de azi, o echipă de muncitori de la Citadin au fost văzuți prin oraș la toaletat de copaci. Mai bine spus la mutilat sau masacrat, pentru că la final, copacii arată nasol, precum un PAR. Un angajat de la Citadin a ieșit azi cu o pstare pe un grup de Facebook să laude ”operele” de artă a colegilor. 

”Mulțumim echipelor de la CITADIN pentru toaletarea copacilor, astfel eliminându-se un eventual pericol de a se rupe la o furtuna, și arata mult mai bine zona”, este postarea lui Lucian Blaj, angajat Citadin. 

Angajatul a fost rapid pus la punct de zălăuani, care au criticat modul în care s-a făcut toaletarea propriu-zisă. 

”Citadin e platită sa faca treaba aia. Nu inteleg de ce merita FELICITARI pentru simplu fapt ca si-au facut treaba. Oricum tot orasul e dezamagit si scarbit profund de serviciile voastre jalnice. Chiar nu te-ai gandit ca cineva o sa se uite pe profilul tau sa vada ca esti angajat citadin? Reclama de carton, trucuri ieftine Pamfil...N-o vorbit nimeni de rusine de a lucra undeva, aia te priveste domnule drag. Eu vorbeam de reclama ieftina de carton si de faptul ca serviciile citadin sunt jalnice, tot orasul crede asta. Drept dovada, te rog sa citesti restul comentariilor la aceasta postare, ca sa te convingi ca am dreptate. Plus ca, se vede clar in filmare cum acei oameni pur si simplu isi bat joc de acei copaci, aia numai toaletare nu e!!! Daca esti "inginer " la citadin, e responsabilitatea ta ca sa te asiguri ca acei oameni isi fac treaba ca la carte, dar dupa cum se vede in filmare, inca ii mai si lauzi, nu te absolveste deloc de vina! Numai bine!

”Adunatura de idioți de la Citadin mai da o lovitura!!!Acesta este mutilarea copacilor nu toaletarea lor!!!Mai era o umbra la asfalt care nu se încalzește atât de tare fiind în umbra... Mari tâmpiți, în frunte cu lingaii politici din conducere!!

”Doamne ferește de asa toaletare a copacilor... E masacru nu toaletare”, sunt doar câteva dintre comentariile critice la adresa Citadin. 

Zălăuanii au dat și exemple despre cum se face o toaletare corectă, după cum se poate vedea și în fotografia de mai jos.

 

 

FOTO - Agora Zalău Facebook


Adauga comentariu