ULUITOR. Partidă de fotbal întreruptă în Sălaj, în urma unei bătăi generale. Mai mulți jucători de la Recolta Agrij și Agronova Dragu și-au împărțit pumni cu nemiluita

Un meci de fotbal din Liga a V - a Sălaj, Seria Est, disputat sâmbătă, 8 iunie, s-a terminat în minutul 74, în urma unei bătăi generale. Arbitrul partidei a fost nevoit să fluiere finalul jocului cu 16 minute mai repede. 

Partida de fotbal dintre Recolta Agrij și Agronova Dragu, din Liga a V - a Sălaj, Seria Est s-a incheiat în minutul 74, la scorul de 2 - 0, pentru cei din Dragu, din cauza unei bătăi generale. În minutul 74, un jucător suspendat de la Agrij, Cristian Goia a protestat la o decizie a arbitrului cerând un gol, după care intrat pe teren l-a împins pe acesta, iar în momentul în care a vrut să se îndrepte spre marginea terenului l-a lovit pe fundașul dreapta al celor de la Dragu. În momentul acela, jucătorii din Dragu au sărit să-și apere colegul și de acolo a pornit o bătăie generală care a durat câteva minute bune. 

După ce s-au calmat spiritele, arbitrul meciului de la Agrij a fluierat finalul jocului la scorul de 2 - 0 pentru cei din Dragu. În acest moment nu s-au luat măsuri după această bătaie generală, însă mâine în cadrul Comisiei de Disciplină de la AJF Sălaj se va discuta pe marginea acestui caz. 

”La scorul de 2 - 0 pentru Agronova Dragu, un jucător de la Recolta Agrij, care era suspendat a intrat pe teren și l-a lovit pe un jucător advers, moment în care a pornit bătaia generală. După ce s-au calmat spiritele arbitrul partidei a fluierat finalul meciului, în minutul 74”, ne-a declarat Gabriel Bîrjac, preșdintele Comisiei Județene de Arbitri. 

foto - sporter.md

Adauga comentariu