Ultimele informații despre starea de sănătate a celor patru victime care au scăpat cu viață din accidentul mortal de la Ip. Unul dintre tinerii din mașina morții a ajuns acasă

Ultimele vești despre starea de sănătate care vin de la spitalul din Zalău a celor patru victime care au scăpat cu viață din accidentul mortal de la Ip, sunt dintre cele mai bune. Unul dintre tinerii care se afla in mașina morții a ajuns acasă, iar mama și fiica de 15 ani sunt și ele foarte bine. 
 
De asemenea, și pentru ce de-al doilea tânăr din mașina morții lucrurile merg bine.

"Mama și fiica sunt stabile, nu au dezvoltat complicatii, sunt in continuare sub supraveghere medicala dat fiind numarul mare de traumatisme, insa sunt in afara oricarui pericol. Unul dintre tinerii din cealalta masina a fost externat, iar celuilat i se va mai face o interventie ortopedica. Starea lui generală este foarte bună", ne-a informat Spitalul Județean de Urgență Zalău. 

Vă reamintim faptul că, în noaptea de 8 spre 9 iulie a avut loc un accident extrem de grav între localitățile Zăuan și Ip soldat cu moartea a patru persoane. 

Adauga comentariu