Ultimele clipe din viața tânărului motociclist, decedat ieri în accidentul de pe bulevard

Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară, pe bulevardul din Zalău, soldat cu moartea unui tânăr motocilist, de 31 de ani, Paul Mărginean. 

Reporterii Ziarul de Sălaj vă prezintă ultimele clipe din viața tânărului motociclist, povestite de unul dintre zălăuani care au ajuns printre primii la locul accidentului. Acesta alături de un medic și alți doi tineri au încercat imposibilul pentru a-l readuce la viață pe Paul. 


"Motociclistul venea pe prima bandă și nu am văzut să-l încurce ceva în trafic. Nu mi-a atras atenția nimic în acest sens, decât atunci când a fost la pământ.  Am văzut că a frânat destul mult ceea ce se poate observa și pe drum, urma este foarte lungă, vreo 15-20 metri. Este foarte posibil să fii prins ceva la roți, i-a fugit fața, s-a dezechilibrat și s-a dat peste cap, iar motocicleta s-a oprit la cațiva metri buni de el. Avea foarte mare viteză", ne-a explicat un zălăuan care a ajuns printre primii la accident. 
 

De asemenea, acesta ne-a mai spus că s-a încercat resuscitarea tânărului și chiar s-a efectuat un masaj cardiac, însă fără izbânda pentru motociclist. 


"Eu am ajuns printre primii la accident. Mai erau acolo doi tineri care susțineau că îl cunosc pe băiat, un băiat si o fată. I s-a luat pulsul și din păcate nu avea puls. Am zis să se aducă o sticlă cu apă, după care l-am udat puțin pe frunte. Între timp a ajuns și un doctor, care a confirmat și el că tânărul este decedat. După câteva minute a ajuns și medicii de pe Ambulanță care au constat decesul", ne-a spus zălăuanul care s-a implicat în salvarea lui Paul. 
 

Cauza accidentului, neatenția

Potrivit IPJ Sălaj, din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-a stabilit că, la data de 13 iunie a.c., ora 20.30, un tânăr de 31 de ani, din municipiul Zalău, circula cu motocicleta pe bulevardul Mihai Viteazul,  pe direcția Gară-Centru, iar din cauza neatenției în conducere s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. 

În urma impactului a rezultat  decesul motociclistului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Condoleanțe și putere familiei în aceste momente extrem de dureroase!

 

Adauga comentariu