ULTIMA ORĂ. Tot mai multe persoane în carantină, în Sălaj + amenzi de aproape 10 MILIARDE date de polițiști și jandarmi în ultimele 48 de ore

Comitetul pentru Situații de Urgență Sălaj a anunțat că până astăzi, 8 aprilie 2020, în județ se află în carantină 367 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 1114 persoane. 
Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central de către Grupul de Comunicare Strategică.

În aceste zile, polițiști, jandarmi, polițiști locali, dar și efective din cadrul Ministerului Apărării Naționale au desfășurat misiuni specifice în contextul COVID 19, precum și misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice. 
În ultimele 48 de ore, polițiștii au aplicat 313 sancțiuni contravenționale în valoare de  822 500 lei.
Alte 29 de sancțiuni, în valoare 141.900 lei, au fost aplicate de jandarmi. De asemenea, jandarmii au mai constatat și două fapte de fals în declarații.

În continuare, structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne acționează pentru prevenirea evenimentelor negative, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Adauga comentariu