ULTIMA ORĂ. Șoferul care a omorât un pieton în Șeredeiu a fost reținut

Soferul din Horoatul Crasnei care a produs accidentul mortal de ieri seara din Seredeiu a fost retinut. Maine va fi prezentat Parchetului de pe Judecatoria Simleu in vederea arestarii preventive. 

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, bărbatul, din comuna Horoatu Crasnei, care a accidentat mortal un pieton, în seara zilei de 12 septembrie a.c., în  localitatea Șeredeiu, a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Sâmbătă, 14 septembrie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei in vederea luării unei măsuri preventive. 

Față de cel în cauză, polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și  conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Adauga comentariu