ULTIMA ORĂ. Accident în Sutor între o Ambulanță SAJ și un BMW

Un accident rutier s-a produs azi, in jurul orei 15.10, în localitatea Sutor, între un BMW și o Ambulanță SAJ. După cate se pare soferul BMW-ului a adormit la volan si a intrat in Ambulanta. 

“Duminică, 14 aprilie 2019, la ora 15.10, un barbat de 70 de ani, din Targu Neamt, conducea autoturismul pe Drumul National 1F, iar in localitatea Sutoru, din cauza oboselii accentuate a adormit la volan, a patruns pe sensul opus de circulatie si a intrat in coliziune laterala cu o ambulanta, condusa de un barbat de 47 de ani, din municipiul Zalau”, ne-a transmis Maria Cristea, purtator de cuvant IPJ Salaj.

In urma impactului dintre cele doua autoturisme a rezultat ranirea usoara a pasagerului de pe locul din dreapta fata a Ambulantei, o femeie din Zalau. In ambulanță nu erau pacienți.

Potrivit IPJ Salaj, ambii  participanti la trafic au fost testati cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate toate imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

Foto - radare zalau

Adauga comentariu