Tudor Niream este căutat în toată România. Sâmbătă a fost dat în urmărire națională. Familia te vrea ACASĂ

Au trecut deja cinci zile de când tănărul zălăuan, de 15 ani, Tudor Niream este de negăsit. Potrivit IPJ SĂLAJ, elevul de la Colegiul Național Silvania Zălău a fost dat sâmbătă, în urmărire națională. 

”În cursul zilei de sâmbătă, după ce s-a făcut sesizarea, Tudor Niream a fost dat în urmărire națională, pentru a fi găsit cât mai repede”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Tudor Niream a fost căutat în zona comunei Vîrșolț, prin toate satele. De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale, voluntari și un grup de pompieri l-au căutat pe băiat și pe lacul Vîrșolț, fără rezultat.

Luni, polițiștii l-au căutat prin Zalău, după ce au primit informații cum că Tudor ar fi fost văzut prin Zalău.

Tudor Niream este de negăsit de vineri seară, când a plecat la o plimbare din casa bunicilor, din localitatea Recea Mare. 

În momentul plecării la plimbare era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalemente: intaltime 1,70m; par saten, spre blond; ochi caprui; constitutie atletica, fara semne particulare.

Cei care dețin informații sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat post de poliție.

Adauga comentariu