Tronsonul II al șoselei ocolitoare a municipiului Zalău în linie dreaptă. Ofertele pentru proiectare și construire se pot depune pe site-ul de licitații publice până la finele lunii iulie

Ofertele pentru proiectarea și construirea variantei ocolitoare a Zalăului, tronsonul II se pot depune pe site-ul de licitații publice până în data de 31 iulie 2019 la ora 15.00, anunță Primăria municipiului Zalău. Principalele lucrări care vor fi realizate în cadrul proiectului ”Varianta de ocolire a Municipiului Zalău între DN 1F km 79+625 și DJ 191C” constau în cinci viaducte, două poduri şi două intersecţii giratorii. Un sens giratoriu este prevăzut la desprinderea din drumul spre Cluj-Napoca la kilometrul 79+629, iar cel de-al doilea sens giratoriu la intersecţia cu DJ 191C la Aghireş. Tronsonul va avea o lungime de 5,535 km.

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt a declarat că se pot depune oferte pentru proiectul, Varianta de ocolire a municipiului Zalău, iar detaliile ofertei pot fi vizualizate pe site-ul de achiziții publice. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat pe site-ul de achiziţii publice în data de 24 mai oferta pentru Proiectare şi execuţie „Varianta de ocolire a Municipiului Zalău între DN 1F km 79+625 şi DJ 191C”.

Traseul actualului proiect a fost modificat de actuala administraţie locală, astfel încât distanţa este mai scurtă şi nici nu se intersectează cu poligonul de tragere al MApN. Ocoleşte poligonul pe la Sud de acesta şi are o expunere spre poligon între km 2+650 şi km 3+300, unde va fi construit un viaduct peste vale cu o lungime de peste 200 de metri, astfel încât traficul sau activitatea în poligon să nu fie afectate.

Valoarea estimată a licitației este de 189.257.405,85 lei. Proiectarea este programată să dureze 6 luni, iar execuția lucrărilor 24 luni. Firmele intersate să execute acest proiect pot depune oferte până în data de 31 iulie 2019.

Adauga comentariu