Tricoul lui Simona Halep, scos la licitație pentru jurnalistul Arnold Schlachter

Gestul frumos făcut de zălăuanul Paul Vadaș pentru Arnold Schlachter. Paul Vadaș este zălăuanul care în anul 2016 s-a luptat pentru EDIT, soția lui să trăiească, însă destinul a facut să plece într-o lume mai bună acolo unde suferința nu există.

Paul Vadaș a donat în săptămâna mare un tricou purtat de Simona Halep în competiții și este semnat de ea și de colegele ei de tenis Monica Niculescu, Raluca Olaru, Andreea Mitu, pentru a fi licitat pentru cauza lui Arni. 

”Gestul care ne-a impresionat profund, a fost făcut de către Paul Vadas, cel care în 2016 s-a luptat pentru ca Edit, sotia lui, să traiasca însă destinul a facut ca Edit sa plece într-o lume mai bună, acolo unde suferința nu există. Tricoul a fost donat de Paul pentru cauza lui Arni, pentru a fi licitat. Îți multumim Paul pentru că te-ai gândit la noi, Dumnezeu să te binecuvinteze! Mulțumim pe această cale încă o dată tuturor celor care au fost alături de noi. Arni vă dorește sărbători pascale fericite, în liniște și pace, alături de cei dragi sufletelor voastre.  Fiți binecuvantați oameni cu suflet mare, nu vă putem răsplăti binele pe care ni l-ați făcut dar vă mulțumim din tot sufletul pentru tot”, ne-a declarat Anca, soția lui Arni.   

Adauga comentariu