A treia ediție a Team-building-ului Național USR a avut loc la Sibiu. În mod cert, o tradiție pentru membrii partidului

În acest sfârșit de săptămână a avut loc la Sibiu, a treia ediție a Team-building-ului Național al Uniunii Salvați România. USR Sălaj a participat printr-o delegație alcătuită din presedintele Cosmin Cristian Viașu, vicepreședintele Ionut Tiberiu Birtalan, vicepreședintele USR Zalău Ciprian Lupaș și președintele USR Șimleu Silvaniei, Bob Virgil Marius. Peste 500 de USR-iști au fost la eveniment să se cunoască, să învețe și să devină politicienii de care România are nevoie, pentru a deveni alternativa credibilă, necesară într-o Românie sufocată de corupție și de incompetență. Președintele USR Sălaj, Cristian Viașu a declarat că evenimentul la care au fost prezenți aproximativ 570 participanți este în mod cert o tradiție, la Sibiu fiind prima întâlnire a membrilor USR din teritoriu, după alegerile din 2016.

''Au participat în jur de 570 participanți. După alegerile din 2016 a fost prima întâlnire la Sibiu a membrilor USR din teritoriu. Întâlnirea a dat posibilitatea membrilor partidului să socializeze, să se cunoască mai bine. S-au desfășurat în jur de 12 ateliere, pe diferite tematici, respectiv comunicare, decizii în Uniunea Europeană, adminstrativ, buget, în general domenii de interes''.

Criastian Viașu a subliniat că întânirea a fost o reușită, reactiile pe grupul de comunicare intern al formațiunii politice fiind favorabile, iar membrii deja asteaptă ediția de anul viitor. 

sursa foto facebook USR Salaj

Adauga comentariu