Trei tineri au furat o autoutilitară dintr-o parcare din cartierul Porolissum. Și-au încheiat „aventura„ în şanţ!

Un jandarm aflat în timpul liber a solicitat ieri, 13 mai în jurul orei 22.10, echipa de intervenţie cu privire la un posibil furt de autovehicul. La faţa locului, jandarmii au identificat trei tineri care au sustras o autoutilitară.

În urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Zalău, împreună doi minori de 14, respectiv 12 ani, folosind o cheie potrivită au furat o autoutilitară marca Renault dintr-o parcare din cartierul Porolissum, pe care au condus-o, pe rând, pe strada Fabricii din Zalău până au intrat într-un şanţ de pe marginea drumului, avariind autoutilitara. Tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.

În cauză jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosinţă şi distrugere, fapte prevăzute de Codul Penal. Actele de sesizare au fost predate organelor abilitate din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul urmează a fi stabilit.

Adauga comentariu