Trei sălăjeni au ajuns în închisoare pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, furt calificat și cumpărare de influenţă

Polițiștii din Jibou au pus în aplicare, vineri, 10 iulie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din Jibou. Cel în cauză a fost condamnat la doi ani închisoare pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.           

În aceeași zi, polițiștii Secției 5 Poliție Hida, împreună cu polițiștii de investigații criminale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Zalău, pe numele unui tânăr de 21 de ani, din comuna Creaca, condamnat la un an și 6 luni închisoare pentru furt calificat.

Și polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, sprijiniți de jandarmi au identificat la aceeaşi dată un bărbat de 46 de ani, din comuna Sânmihai.Pe numele acestuia Tribunalul Sălaj a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de 2 ani şi 7 luni pentru cumpărare de influenţă.

Cei trei au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferați în penitenciar în vederea executării pedepsei. 

Adauga comentariu