TRAGEDIE. Un adolescent de 19 ani s-a spânzurat în arestul IPJ Sălaj

Adolescentul de 19 ani care a incercat sa fuga din arestul IPJ Salaj in urma cu doua zile a incercat azi, in jurul orei 15.30, sa se sinucida. 

Tanarul a fost gasit spanzurat in grupul sanitar din camera de detentie de catre colegul de camera, care a dat alarna. Politistii de la centrul de retinere au luat primele masuri dupa care au anuntat cadrele medicale. 

In acest moment, tanarul de 19 ani este la spital unde a prmit ingrijiri medicale. 

“Adolescentul de 19 ani era incarcerat in arestul IPJ Salaj in baza unui mandat de arestare preventiva pentru comiterea mai multor infracțiuni. Astazi, in jurul orei 15.30, a fost gasit spânzurat in grupul sanitar din camera de detenție, de către colegul de camera. Imediat politistii din Centrul de Retinere au luat primele masuri de salvare, iar un alt coleg a anuntat de urgenta cadrele medicale de specialitate, care au sosit in scurt timp. Cel in cauza a fost  reususcitat, ultetior fiind transportat la spital”, ne-a infornat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea.

Tanarul de 19 ani se afla incarcerat in arestul IPJ Salaj in baza unui mandat de arestare preventiva pentru comiterea mai multor infractiuni.

Comentarii

liana

01.03.2019 08:28

TRAGEDIE??!  Barjac, ai proprietatea termenilor folositi? 

Adauga comentariu