Top zece firme de construcții din Sălaj

Ziarul de Sălaj vă prezintă top zece firme de construcții din județul Sălaj. Clasamentul a fost întocmit după profitul pe care firmele l-au înregistrat în anul 2017. În top se regăsesc trei firme din Zalău, câte două din Panic și Crișeni și câte una din Șimleu Silvaniei, Nușfalău și Sărmășag.
 
Pe primul loc se află Electro Grup din Zalău care are un profit de 7,9 milioane de lei, o cifră de afaceri de 30 de milioane de lei și 96 de angajați. Locul doi este ocupat de Hydroproof din Sărmășag cu 46 de angajați, 12 milioane de lei cifră de afaceri și 2 milioane profit.
 
Pe ultima treaptă a podiumului este Riposta Trans din Nușfalău cu 17 milioane de lei cifră de afaceri, 50 de angajați și 1,8 milioane lei profit.
 
Pe patru este Expert Construct din Zalău cu 1,5 milioane lei profit, iar pe cinci este Athos Com din Crișeni tot cu 1,5 milioane lei profit. Pe locul șase este Silcar Prod din Panic cu profit de un milion de lei, iar pe șapte este Cenusarin Dan din Panic cu un profit de 0,8 milioane de lei. Pe opt este MA Block din Șimleu Silvaniei cu 0,8 milioane profit, iar pe nouă și zece sunt Elmex Imp din Crișeni și Radu Construct din Zalău cu 0,7 milioane de lei profit.

Adauga comentariu