Top 11 restaurante și hoteluri din Sălaj care au învârtit bani grei în 2018

Topul restaurantelor și al hotelurilor din județul Sălaj este întocmit pe baza cifrei de afaceri, adică a banilor pe care firmele i-au învârtit în anul 2018. În top intră doar firmele care au trecut în codul CAEN ca obiect de activitate principal "Hoteluri si alte facilitati de cazare" si "Restaurante si alte activitati de servicii de alimentatie".

Primul în acest top este Brilliant Parc. Afacerea lui Radu Istrate conduce detașat cu o cifră de afaceri de 50 de milioane de lei, cu un profit de 3 milioane de lei și cu peste 170 de angajați. Locurile doi și trei sunt însă adjudecate de două localuri din Jibou, respectiv Complexul Alex pe locul doi cu 6,1 milioane de lei cifră de afaceri și 1,2 milioane de lei profit și Casa Ando cu 4,4 milioane lei cifră de afaceri și profit de 1,2 milioane de lei. 

Pe locul patru se află Complexul Desire cu o cifră de afaceri de 4,4 milioane de lei, în timp ce pe 5 se situează Hanul Drumeților din Zalău. Celebrul restaurant situat la ieșirea din oraș spre Meseș are o cifră de afaceri de 4,0 milioane de lei și un profit pe 2018 de 127.000 de lei. 

Pe locul șase cu o cifră de afaceri de 4,02 milioane de lei este Hotel Transilvania, în timp ce pe șapte se situează Pensiunea Eden din Jibou. Cunocuta pensiune din Jibou deținută de Viorica Buda, o apropiată a europarlamentarului Corina Crețu are o cifră de afaceri de 2,7 milioane de lei și un profit de 749.000 de lei. 

Pe locurile 8 și 9 se află Frații Jecan din Crișeni respectiv Zagor din Zalău cu 1,7, respectiv 1,5 milioane de lei cifră de afaceri, iar pe 10 este fast-food-ul Imbiss cu o cifră de afacero de 1,4 milioane de lei.

Locul 11 este ocupat de Hotel Griff Zalău cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de lei.  

Adauga comentariu