Tinerii liberali sălăjeni ne îndeamnă să votăm la alegerile europarlamentare din mai. Președinte TNL Zalău, Mihai Crișan: ”#Dedataastavotez: Pentru că nu doresc să fiu reprezentat de analfabeți și slugi în Uniunea Europeană”

Tinerii liberali sălăjeni ne invită să votăm la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în data de 26 mai 2019. Tinerii își expun opiniile și motivele pentru care cred ei că ar trebui să ne prezentăm la urne pe 26 mai.

Mihai Crișan, președinte TNL Zalău: ”#Dedataastavotez: Pentru că nu doresc sa fiu reprezentat de analfabeți și slugi în Uniunea Europeană. Pentru că m-am săturat să văd cum dispare democrația și înflorește infracționalitatea. Pentru că de data aceasta nu este suficient să sperăm pentru un viitor mai bun: de data aceasta fiecare dintre noi trebuie să-și asume responsabilitatea alegerii sale. Dacă nu votezi, altcineva va lua decizia pentru tine. Puterea ta este în votul tău. Sprijină UE în lupta anticorupție și pentru respectarea statului de drept în România!”.

 

Sabou Maria, TNL Salaj: "Votez în primul rând pentru că este un drept pe care îl avem și de care nu trebuie să ne batem joc. Votez pentru că nu vreau să voteze alții pentru mine și pentru că sunt cetățean al acestei țări și vreau să îmi spun părerea în țara mea. Votez pentru că viitorul și evoluția societății în care trăim depind de participarea și implicarea noastră. Pentru că mă interesează viitorul meu și al țării mele. Pentru că votul meu contează! #dedataastavotez!"

 

Dani Ispas, președinte TNL Sălaj: ”#dedataastavotez! Pentru că vreau să mă reprezinte oameni capabili în cadrul Parlamentului. Pentru că vreau oameni activi în Parlamentul European. Pentru că vreau creștere a calității vieții și bunăstare în România. Pentru că vreau o strategie clară pentru dezvoltarea unei infrastructuri rutiere naționale aliniată cu statutul de țară europeană. Pentru că mă interesează viitorul nostru!”

 

Roxana Deac, TNL Șimleu Silvaniei: "M-am întors în ţară pentru că mi-era dor de ai mei. M-am întors în ţară pentru că mi-era dor de prieteni, mi-era dor de copilărie... M-am întors ca să votez pentru mine şi pentru ţara mea, pentru că nu vreau să mai plecăm noi, tinerii, pentru a ne face un rost în viață. Să plece ei! #dedataastavotez!".

 

Matei T. Marincaș, TNL Zalău: ”#dedataastavotez! pentru un viitor mai bun și să nu ne mai lăsăm manipulați de oameni incompetenți. Pentru că vreau să mă reprezinte oameni competenți în cadrul Parlamentului. Pentru că vreau să se facă ceva bun pentru țara noastră cu oameni mai bine pregătiți, capabili si responsabili. Pentru că vreau să avem un trai mai bun in Romania. Pentru asta îmi încurajez toți prietenii să voteze pentru binele țării și al nostru!”.

Listele de candidaţi propuse de partidele politice, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, alianţele politice sau alianţele electorale trebuie însoţite de o listă cuprinzând cel puţin 200.000 de susţinători, în timp ce candidaturile independente trebuie însoţite de o listă cuprinzând cel puţin 100.000 de susţinători, se arată în proiectul de hotărâre al Guvernului privind aprobarea modelului listei de susţinători care va fi folosit la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din 26 mai 2019.

sursa foto facebook PNL Sălaj

Adauga comentariu