În timp ce viceprimarul Bălăjel era la șpriț cu presa de partid, directorul CSM Zalău îi cerea sprijin la Gala Sportului, unde PSD-istul putea vedea problemele sportivilor din Zalău

Două evenimente au avut loc ieri, în același timp - Gala Sportului și Gala Presei (de partid). La un eveniment se încerca identificarea problemelor din sport și promovarea sportivilor care ne fac mândrii că suntem zălăuani, la celălalt se mânca și se bea pe banii publici (că mna, presa e liberă, desigur la păpat banul public).

Pe scurt, de la Gala Presei au lipsit Graiul Sălajului, jurnalistul Artur Szekely și jurnaliștii Ziarul de Sălaj, iar evenimentul a fost condus de Daniel Săuca, cel pus în funcție de Tiberiu Marc, președintele PSD Sălaj.

Dar trecem repede peste acest eveniment neimportant, unde se risipește banul public, pentru a aminti că în tot acest timp, Silviu Mureșan, directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău a premiat cei mai buni sportivi din anul 2019. Mureșan a pregătit o apreciere și pentru viceprimarul Teodor Bălăjel de la PSD, însă acesta era prea preocupat să îl felicite pe PSD-istul Săuca și nu a mai apucat să-și aplece urechea la problemele sportivilor. Silviu Mureșan s-a arătat foarte supărat pentru acest fapt, însă a trecut peste.

Ce vrem noi să spunem este că tot anul 2019 și nu numai am arătat câte probleme sunt în sportul din Sălaj. Lipsuri peste lipsuri. Și nimic. Primăria Zalău mânâncă și bea cot la cot cu presa inedependentă cu contracte la PSD și PNL din județ. 

 

Adauga comentariu