În timp ce sălăjenii se spală în lighean, directorul de la Compania de Apă Șomes se ”scaldă” în sute de milioane de lei vechi. Peste 930.000.000 de lei, venit anual încasat

De mai bine de 24 de ore, o parte din orașul Zalău și mai multe comune din Sălaj, au rămas fără apă la robinet, din cauza unei conducte avariate ce are o vechime de peste 30 de ani. În tot acest timp, cei rămași fără apă s-au spalat în lighean și au format cozi la artezienele din oraș.

Cu toate acestea, directorului Companiei de Apă Șomes, Marcel Zaharia, un important membru PNL se ”scaldă” în zeci de mii de lei (sute de milioane de lei vechi).

Potrivit declarației de avere semnată în 25 mai 2021, Marcel Zaharia are un venit anual substanțial, 87.731 (870.731.000 de lei vechi), la care se adaugă tichete de masă în valoare de 4.135 de lei și tichete de vacanță de 1.450 de lei. 

Nici nu se putea un altfel de venit având în vedere că de mulți ani, Marcel Zaharia este la conducerea Companiei de Apă Someș, însă supărător este faptul că în tot acest timp nu s-au făcut investiții majore în sistemul de alimentare cu apă.

Într-o altă de idei să mai spunem că în prezent, directorul Companiei de Apă Someș se laudă cu un proiect regional de la Cluj, care de asemenea, de câțiva ani bate pasul pe loc. 

Adauga comentariu