În timp ce Prefectura Sălaj era asaltată de sute de protestatari, prefectul se credea Mihai Viteazul pe Dealul Guruslăului

Întreb din capul locului, oare Mihai Viteazul era mândru când cetățenii țării aveau un trai decent sau atunci când românii erau tratați ca sclavii pe plantație? 

Sute de protestatari - angajați ai Tenaris Silcotub - și-au cerut drepturile în fața Prefecturii Sălaj, instituție ce reprezintă Guvernul României și care ar trebui să apare drepturile cetățenilor din județ.

În timp ce oamenii  - leșinați de căldură  - le cereau celor din Prefectură, cât și parlamentarilor, modificarea Legii 62/2011, lege ce reglementează dialogul social, mai marii județului se distrau cu armata pe dealul Guruslăului, unde cică sărbătoreau victoria lui Mihai Viteazul. Pe pariu că dacă îi întrebăm pe oricare din cei prezenți - parlamentari, oficiali - nu știu când și între cine s-a dat bătălia. 

Cel mai bine s-a distrat la Guruslău domnul prefect. Fix undeva l-a durut pe prefect de soarta a mii de angajați care cereau o viață decentă.

Domnul prefect, Florin Florian, era preocupat să facă pe Mihai Viteazul. 

Prefectul a dat ordin ca armata să poposească astăzi la Guruslău, unde el avea să primească iar onorul militar, că poate, poate, îl vede cineva cum trece țanțoș prin fața soldaților. Ghinionul lui a fost că în public erau maximum 10-20 de persoane.

Iar cât despre onorul militar...domnule prefect, nu știu cât de demn sunteți să primiți onorul, când unii sălăjeni sunt tratați ca sclavii pe plantație, iar dumneavoastră vă dați drept Mihia Viteazul, salutând cu mare drag fanfara și armata. 

Ce zici domnule prefect, cât de mândru e acum Mihai Viteazul? 

 

 

 

Comentarii

ion

05.08.2018 20:51

florian e de etnie, asa ca nu il intereseaza de romani

Adauga comentariu