În timp ce mii de sălăjeni au rămas fără apă, USR Sălaj vrea să ude iarba din parc

În plin scandal al lipsei de apă în două dintre cele mai importante localități de lângă Zalău - Crișeni și Mirșid, USR Sălaj s-a gândit că ce bine ar prinde să zică și ei ceva. Și au zis... 

USR Sălaj propune pe facebook ca Primăria Zalău să se apuce să ude iarba din parcuri ca să aibă copii unde se juca.

USR Sălaj, dar de ce nu propuneți voi Companiei de Apă să-și facă resurse de apă să aibă și cei din Crișeni și Mirșid apă pentru a se spăla și chiar pentru a uda iarba? Nu vă puteți atinge de conducerea PNL (PDL) a Companiei de Apă? Opozant la opozant nu își poate scoate ochiul? 

Și totuși, reamintim că directorul Companiei de Apă Sălaj, PNL-istul Marcel Zaharia informează publicul despre faptul că se sistează alimentarea cu apă în mai multe localități din județ. Motivul? Oamenii folosesc prea mult apa, iar acum când e caniculă, riscă să rămână fără apă. 

Astfel, în comunele Poiana Blenchii și Gâlgău consumul de apă a fost restricționat deoarece în aceste localități alimentarea se realizează din surse proprii, iar în aceste zile toride din cauza conumului mare de apă, riscă să rămână fără. Concret, apa de la robinetele locuitorilor din cele două localități va fi furnizată prin rotație. Într-o zi va fi apă în Poiana Blenchii, în altă zi în Gâlgău.

Așa se va întâmpla și la Mirșid și Crișeni. 

sursa foto - facebook/USR Salaj

Adauga comentariu