Tiberiu Marc s-a ales cu ”NIMIC” după procesul cu el însuși. Curtea de Apel Cluj a decis că nu trebuie să-și acorde mai mulți bani de la Consiliul Județean

Curtea de Apel Cluj a decis la finalul lunii trecute că președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc nu trebuie să-și acorde mai mulți bani de la CJ Sălaj. 

Cu o leafă de sute de milioane vechi pe lună, președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc este de ”părere”, că munca lui valorează și mai mult de atât. În acest context, șeful de la Consiliul Județean Sălaj a dat în judecată instituția sălăjeană și pe președintele ei. Într-un cuvânt Tiberiu Marc l-a dat în judecată pe Tiberiu Marc și cere bani de la DÂNSUL. Mai exact, Tiberiu Marc vrea niște bani din perioada decembrie 2016 - august 2017, care zice că i se cuvin.

Primul termen de judecată a avut loc în 10 decembrie, iar Tribunalul Sălaj i-a dat câștig de cauză, însă sentința nu a fost definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel Cluj de instituția sălăjeană. Magistrații clujeni au decis în 23 aprilie 2019 că Tiberiu Marc nu trebuie să-și acorde nicio suma de bani. 

 

Adauga comentariu