Tiberiu Marc ia atitudine și dă afară un director. Decizia vine după un articol publicat în Ziarul de Sălaj

Pe 19 august publicam o anchetă ce avea în vizor asociația "Sălaj Plus" subordonată Consiliului Județean Sălaj. Arătam în acel material cum asociația suge banul public fără a face nimic pentru sălăjeni. (Poate fi citită AICI)

Tiberiu Marc a luat atitudine, iar într-o șeidnță ce s-a desfășurat vineri a spus în fața celor prezenți că o va destitui pe Laura Chirilă, managerul asociației Sălaj Plus, vizată de articolul nostru. 

L-am contactat astăzi pe președintele Consiliului Județean Sălaj care ne-a transmis că Laura Chirilă va fi schimbată din funcție începând cu data de 24 septembrie, când se va organiza un concurs pentru numirea unui nou manager la Sălaj Plus. 

"Contractul de management al doamnei Laura Chirilă a fost încheiat pe o perioadă de 3 ani, având termen de încetare pe data de 24 iulie 2018, cu posibiltiatea de prelungire. Contractul încetează la data de 24 septembrie. În perioada următoare organele de conducere vor realzia o evaluare a activității organizației și vor demara procedurile în vederea organizării concursului pentru ocuparea funcției de manager", ne-a transmis Tiberiu Marc. 

Adauga comentariu