Tiberiu Marc este unul dintre cei mai saraci salajeni! De ce nu intervine Mircea Pop, directorul Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala, sa il inscrie pe Marc cu dosar de asistat social? De ce ne batem joc de valorile Salajului?

Lumea il considera baron pe Tibi Marc, dar el abia are dupa ce bea apa. De ani de zile, procurorii DIICOT Salaj si DNA Salaj se chinuie sa il prinda cu ceva, dar nu au nicio sansa: e sarac ca Ion Iliescu. 

Privind la toate declaratiile sale de avere insa, observam un lucru magic: presedintele CJ Salaj are venituri modeste, insa un viloi cat China si niste proprietati (pe care le vom dezvalui in curand) ce nu prea apar pe declaratia de avere, fiindca sunt puse pe alte nume. Tztztztz, asta nu e bine. 

Insa cel mai mare scuipat pe care Marc insista sa il arunce pe obrazul opiniei publice este mentionarea an de an in declaratia de avere a unei Dacii 1100, un rahat de harb care sa ateste cat e el de modest si de sarac. 

O mafie mumoasa a crescut in Salaj, o mafie din care fac parte politicieni, securisti, procurori, oameni de afaceri, oameni din institutiile de forta. 

O mafie care face bani cu toptanul si nu ii da nimic lui Tibi, care e atat de sarac incat doamna Maria Marc abia are de pus pe masa un parizer seara.

PS: Eduard Farcas, redactorul sef de la Ziarul de Salaj, a vrut azi noapte sa se sinucida de suparare ca procurorul Crin Bologa i-a dat block pe Facebook. Abia l-am convins sa nu se spanzure. Si stiti cu ce l-am convins? Dandu-i sa reciteasca ASTA.

Adauga comentariu