Tiberiu Marc câștigă în primă fază procesul cu Tiberiu Marc. Președintele CJ Sălaj trebuie să-i plătească niște bani lui Marc, din perioada decembrie 2016 - iulie 2017

Cu o leafă de aproape 300 de milioane vechi pe lună, președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc este de ”părere”, că munca lui valorează și mai mult de atât. În acest context, șeful de la Consiliul Județean Sălaj a dat în judecată instituția sălăjeană și pe președintele ei. Într-un cuvânt Tiberiu Marc l-a dat în judecată pe Tiberiu Marc și cere bani de la DÂNSUL. 

Mai exact, Tiberiu Marc vrea niște bani din perioada decembrie 2016 - august 2017, care zice că i se cuvin. Concret, pretențiile șefului de la Consiliul Județean sunt de a obliga pârâţii la calcularea şi plata, în favoarea reclamantului, de despăgubiri reprezentând diferenţa dintre cuantumul îndemnizaţiei brute maxime aflat în plată, pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean, clasa de salarizare 98, şi cel efectiv acordat în perioada 21.12.2016-01.07.2017, sume actualizate cu rata inflaţiei şi cu dobânda legală penalizatoare a Băncii Naţionale a Romaniei. 

Primul termen al procesului în care Marc are calitatea de reclamant dar și de pârât a avut loc ieri, 10 decmebrie. Judecătorii Tribunalului Sălaj au admis această acțiune și în consecință șeful PSD Sălaj trebuie să primească mai mulți bani de la Consiliul Județan. 

Pârâtul, adică Președintele Consiliului Județean Sălaj poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare. Suntem curioși dacă va face apel.

Și mai avem o curiozitate, oare în parte a stat la proces, în cea de pârât sau de reclamant?

Iată și soluția pe scurt dată de Tribunalul Sălaj

”Admite acțiunea formulată de reclamantul, în contradictoriu cu pârâţii Preşedintele Consiliului Judeţean şi Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Sălaj, ambii cu sediul în Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 12, judeţul Sălaj. Obligă pârâții la calculul și plata în favoarea reclamantului de despăgubiri reprezentând diferența dintre cuantumul indemnizației brute maxime aflate în plata, pentru funcția de președinte al consiliului județean, clasa de salarizare 98, și cel efectiv acordat în perioada 21.12.2016-01.07.2017, sume actualizate cu rata inflației și cu dobanda legalî penalizatoare a Băncii Naționale a României. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se va depune la Tribunalul Sălaj”, se arată în soluția dată de Tribunalul Sălaj.

Vă reamintim că leafa lunară cu care merge acasă președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc se învârte undeva la 267 de milioane de lei vechi. 

Ce să zicem, să aibă sănătate să-i poate cheltui că noi muritorii nu avem ce face cu acești bani sau mă rog, județul Sălaj. 

 

Adauga comentariu